DHL İŞ BAŞVURU FORMU

Dünya çapında 220’yi aşkın ülke ve bölgeyi birbirine bağlayan uluslararası şebekesi ile Deutsche Post World Net çatısı altında bulunan DHL; müşterilerine hızlı taşımacılık, nakliyat ve lojistik konularında süratli, güvenilir, atak ve düşük maliyetli çözümler sunmaktadır.

DHL’in hızlı ve sürekli gelişimi sebebi ile, sık sık DHL kültürünü özümseyecek takım arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız. Bu nedenle; DHL'de Express ve Lojistik bölümlerinde birçok alanda, çeşitli iş fırsatları sunulmaktadır

Başvurunuzla ilgili olarak en geç 2 hafta içerisinde e-mail ile, e-maili olmayan adaylara mektup ile yanıt verilecektir.

Sorularınız için (0212) 478 11 00 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

>> BAŞVURU FORMU BURADA...

3 yorum:

  1. ben tayfur özel 2 yıllık meslek yüksek okul mezunuyum aynı zamanda silahlı güvenlik sertifikamda var halkla ilişkiler konusundada gayet iyiyim diksiyonumda gayet düzgündür iş arıyorum.

    YanıtlaSil
  2. slm ben 1981 bingöl doğumlu sinan aslan 7 yıl bir gıda şirketinde çalıştım sigortam olmadıgı için kendim ayrıldım tahsilim fazla yok ama dürüst ve istikrarlı biriyim insanlarla diyolugom çok iyidir yardımcı olursanız çok sevinirim numaram.05447800693 saygılar.

    YanıtlaSil
  3. Slm ben 1yila kadar çalıştım çocuk mama paketleme üzerine bu fırsatı elinin tersiyle ittim çok pismn oldum bu şirket çok güvenilir tekrrdn girmk istiyrm iş baş vursnd bulndm inşallah olur tsklr

    YanıtlaSil